Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезкоровайна, Лариса Вікторівна-
dc.contributor.authorОмельяненко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorПарій, Світлана Борисівна-
dc.date.accessioned2023-11-17T06:25:56Z-
dc.date.available2023-11-17T06:25:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17028-
dc.descriptionІнформаційні системи і технології в туристичній діяльності : курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм" / уклад.: Л. В. Безкоровайна, Г. А. Омельяненко, С. Б. Парій. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 68 с.uk
dc.description.abstractUA : Курс лекцій з інформаційних систем і технологій в туристичній діяльності є систематизованим і послідовним викладом програмного матеріалу дисципліни. Надані теоретичні відомості щодо основних етапів розвитку інформаційних систем і технологій в туристичній діяльності, основних принців управління інформаційними системами, автоматизованих систем бронювання і резервування, систем автоматизації та управління. Навчальне видання сприятиме поглибленому засвоєнню знань за рахунок доцільного дозування та доступності подання інформації. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності “Туризм” освітньо-професійної програми “Туризм”.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectкурс лекційuk
dc.subjectінформаціяuk
dc.subjectінформаційні системиuk
dc.subjectархітектураuk
dc.subjectпрограмне забезпеченняuk
dc.subjectструктураuk
dc.subjectкласифікаціяuk
dc.titleІнформаційні системи і технології в туристичній діяльностіuk
dc.typeКнига (монографія)uk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри теорії і методики фізичної культури і спору
Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0050160.docxКнига383.7 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.