Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17063
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілоусенко, Петро Іванович-
dc.contributor.authorБойко, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorМеркулова, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-11-24T08:33:34Z-
dc.date.available2023-11-24T08:33:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17063-
dc.descriptionБілоусенко П. І., Бойко Л. П., Меркулова О. В. Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів ступеня вищої освіти магістра освітньо-професійної програми "Українська мова та література". Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 81 с.uk
dc.description.abstractUA : У виданні викладені поради щодо методики підготовки й написання кваліфікаційної роботи магістра з української мови. Окреслююються основні етапи роботи – вибір теми дослідження, обґрунтування актуальності, визначення об’єкта і предмета, формулювання мети й завдань, збір і систематизація фактичного матеріалу, опрацювання наукової літератури. Подаються вимоги до оформлення цих робіт і зразки титульної сторінки, змісту, реферату, вступу й висновків, бібліографічного опису в списку джерел. Також докладно пояснюються технічні особливості оформлення тексту роботи й супровідної до неї документації.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk
dc.subjectукраїнське мовознавствоuk
dc.subjectкомпетентностіuk
dc.subjectлогічна послідовністьuk
dc.subjectвибір темиuk
dc.subjectрефератuk
dc.titleМетодичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів ступеня вищої освіти магістра освітньо-професійної програми “Українська мова та література”uk
dc.typeМетодичні вказівкиuk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0050165.pdfМетодичні вказівки2.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.