Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГриченко, Павло Володимирович-
dc.date.accessioned2024-01-05T10:27:39Z-
dc.date.available2024-01-05T10:27:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17855-
dc.descriptionГриченко П. В. Дослідження перетворення сигналів у системі механо- і терморецепції : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 171 "Електроніка" / наук. керівник Є. М. Кісельов. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 104 с.uk
dc.description.abstractEN : the structure of the temperature-tactile sensor with the dimensions of 640 x 480 elements and the system for processing the measurement results were developed, which allows scanning the sensor in 112 ms and occupies 145 kB in the permanent memory of the controller.uk
dc.description.abstractUA : розроблено структуру температурно-тактильного датчика розмірністю 640 х 480 елементів і систему обробки результатів вимірювань, що дозволяє здійснити сканування датчика за 112 мс і займає 145 кБ в постійній пам'яті контролера.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпіроелектрикuk
dc.subjectмікроконтролерuk
dc.subjectдатчикuk
dc.subjectнейронна мережаuk
dc.subjectскануванняuk
dc.subjectдрукована платаuk
dc.subjectpyroelectricuk
dc.subjectmicrocontrolleruk
dc.subjectsensoruk
dc.subjectneural networkuk
dc.subjectscanninguk
dc.subjectprinted circuit boarduk
dc.titleДослідження перетворення сигналів у системі механо- і терморецепціїuk
dc.title.alternativeInvestigation of signal conversion in the mechanic- and thermoreception systemuk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри електроніки, інформаційних систем та програмного забезпечення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grichenko.pdfМагістерська робота3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.