Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтовбун, Антон Юрійович-
dc.date.accessioned2024-01-07T09:28:40Z-
dc.date.available2024-01-07T09:28:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18051-
dc.descriptionСтовбун А. Ю. Удосконалення використання потенціалу підприємства в умовах воєнного стану : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / наук. керівник Н. Г. Метеленко. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 91 с.uk
dc.description.abstractUA : В кваліфікаційній роботі обгрунтовано концептуальні основи використання потенціалу підприємства в умовах воєнного стану. Виконано дослідження використання потенціалу промислового підприємства ПрАТ «Запоріжсклофлюс». Запропоновано заходи з удосконалення використання потенціалу в умовах війни.uk
dc.description.abstractEN : The conceptual basis of using the company's potential in the conditions of martial law is substantiated. A study of the use of the potential of the industrial enterprise "Zaporizhskloflus" PJSC was carried out. Measures to improve the use of potential in war conditions are proposed.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectвиробничий потенціал підприємстваuk
dc.subjectефективність використанняuk
dc.subjectінноваційний потенціал промисловостіuk
dc.subjectфінансовий потенціал підприємстваuk
dc.subjectproduction potential of the enterpriseuk
dc.subjectefficiency of useuk
dc.subjectinnovation potential of industryuk
dc.subjectfinancial potential of the enterpriseuk
dc.titleУдосконалення використання потенціалу підприємства в умовах воєнного стануuk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стовбун А.Ю._диплом.pdfМагістерська робота1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.