Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрабар, Володимир Сергійович-
dc.date.accessioned2024-01-10T09:32:18Z-
dc.date.available2024-01-10T09:32:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238-
dc.descriptionГрабар В. С. Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 022 «Дизайн» / наук. керівник Г. Брянцева. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 73 с.uk
dc.description.abstractUA : Робота викладена на 73 сторінках друкованого тексту. Перелік посилань включає 50 джерел. Об’єкт дослідження: Проєктування айдентики суші-бару «To Sushi» на основі аналізу етнонаціональних особливостей. Предмет дослідження: Предметом дослідження є інтеграція етнонаціональних особливостей у розвиток ідентичності суші-бару «To Sushi». Мета дослідження: Метою дослідження є проведення теоретичного аналізу літератури за темою дослідження, вивчення передового досвіду суші-барів України, аналіз етнонаціональних особливостей суші-бару та за результатами дослідження розробити брендбук суші-бару «To Sushi».uk
dc.description.abstractEN : The work is presented on 73 pages of printed text. List references includes 50 sources. Research object: Designing the identity of the sushi bar "To Sushi" based on the analysis of ethno-national characteristics. The subject of the study: The subject of the study is the integration of ethno-national characteristics in the development of the identity of the sushi bar "To Sushi". The purpose of the study: The purpose of the study is to conduct a theoretical analysis of the literature on the topic of the study, to study the best practices of sushi bars in Ukraine, to analyze the ethno-national characteristics of the sushi bar, and to develop a brand book of the sushi bar "To Sushi" based on the results of the study.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectінтеграціяuk
dc.subjectетнонаціональнаuk
dc.subjectідентичністьuk
dc.subjectсуші-барuk
dc.subjectтеоретичний аналізuk
dc.subjectпередовий досвідuk
dc.subjectлітератураuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectграфічний дизайнuk
dc.subjectвізуальні комунікаціїuk
dc.subjectайдентикаuk
dc.subjectрекламна кампаніяuk
dc.subjectintegrationuk
dc.subjectethno-nationaluk
dc.subjectidentityuk
dc.subjectsushi baruk
dc.subjecttheoretical analysisuk
dc.subjectbest practiceuk
dc.subjectliteratureuk
dc.subjectresearchuk
dc.subjectgraphic designuk
dc.subjectvisual communicationsuk
dc.subjectidentityuk
dc.subjectadvertising campaignuk
dc.titleІнтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi»uk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грабар.pdfМагістерська робота1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.