Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18742
Title: Підвищення ефективності електроспоживання обладнання підприємства металургійної галузі
Authors: Тищенко, Ганна Романівна
Keywords: регресійний аналіз
частотний перетворювач
електричний котел
асинхронний двигун
Issue Date: 2023
Abstract: UA : В кваліфікаційній роботі було внесено пропозиції щодо підвищення енергоефективності підприємства металургійної галузі. Для підвищення енергоефективності в насосних та компресорних установках пропонується застосувати частотний перетворювач, який призначений для безступінчастого регулювання швидкості асинхронних двигунів з короткозамкнутим ротором різних приводних механізмів. Також проведено вибір доцільного джерела теплопостачання, обрано три найбільш підходящих для даного підприємства, а саме, інфрачервоне електричне опалення, опалення за допомогою електричного котла, опалення за допомогою теплових акумуляторів.
Description: Тищенко Г. Р. Підвищення ефективності електроспоживання обладнання підприємства металургійної галузі : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" / наук. керівник В. Л. Коваленко. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 76 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18742
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри електричної інженерії та кіберфізичних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тищенко в репозитарій (2).pdfМагістерська робота2.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.