Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-04-17T07:57:25Z-
dc.date.available2024-04-17T07:57:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19191-
dc.descriptionКушнір С. О. Кредитування і контроль : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит». Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 97 с.uk
dc.description.abstractUA : У виданні відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Кредитування і контроль» подано зміст практичних занять на основі теоретичних положень та комплексу практичних завдань, тестів, задач тощо. Актуальний матеріал курсу «Кредитування і контроль» надасть змогу студентам засвоїти теоретичний матеріал, набути навичок кредитного фахівця в частині аналізу кредитної заявки та моніторингу кредитної справи, а також приймати обґрунтовані економічні рішення щодо оптимізації та подальшого розвитку співпраці з клієнтами в частині банківського кредитування, оцінювати кредитні ризики, аналізувати склад кредитного портфелю та оцінювати його якість. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Фінанси і кредит».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectбакалаврuk
dc.subjectфінанси і кредитuk
dc.subjectкредитуванняuk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectпрактичні заняттяuk
dc.subjectтестиuk
dc.titleКредитування і контрольuk
dc.typeМетодичні вказівкиuk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0057690.docМетодичні вказівки954.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.