Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19317
Title: Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Управління персоналом та економіка праці»
Authors: Дашко, Ірина Миколаївна
Бехтер, Лілія Анатоліївна
Гельман, Валентина Миколаївна
Keywords: методичні рекомендації
магістр
управління персоналом та економіка праці
виробнича практика
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У виданні викладено поради щодо проходження виробничої практики та складання звіту за результатами проходження практики для здобувачів ступеня вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Управління персоналом та економіка праці». Окреслено основні вимоги щодо змісту та вибору баз практики; розкривають питання організації, проведення та керівництва практикою, як з боку викладача закладу вищої освіти, так і керівництва підприємства чи установи; формулюють перелік обов’язків студента-практиканта, вимоги до написання та оформлення звіту за результатами проходження виробничої практики та виконання індивідуального завдання. Подано вимоги до оформлення і всі необхідні зразки. Вказано технічні особливості оформлення тексту звіту з виробничої практики. Для здобувачів ступеня вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Управління персоналом та економіка праці».
Description: Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Управління персоналом та економіка праці» / уклад.: І. М. Дашко, Л. А. Бехтер, В. М. Гельман. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 52 c.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19317
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління персоналом і маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0058970.docМетодичні вказівки433 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.