Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1936
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНікітенко, Олексій Олександрович-
dc.date.accessioned2020-03-25T13:39:44Z-
dc.date.available2020-03-25T13:39:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1936-
dc.descriptionНікітенко О. О. Підвищення енергетичної ефективності камерних печей з викатним подом : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 144 "Теплоенергетика" / наук. керівник А. С. Мних. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 95 с.uk
dc.description.abstractUA : В роботі розраховано тепловий баланс камерної печі з викатним подом. Модернізація передбачає заміну пальників та теплоізоляційного матеріалу камери печі для підвищення її енергетичної ефективності. Досліджено можливість перерозподілу теплоти у камері печі за рахунок зміни розташування пальників.uk
dc.description.abstractEN : The thermal balance of a chamber furnace with a drawablehearth is calculated in the thesis. The upgrade involves the replacement of burners and thermal insulation material of the furnace chamber to increase its energy efficiency. The possibility of redistribution of heat in the furnace chamber by changing the location of the burners was investigated.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectкамерна пічuk
dc.subjectтепловий балансuk
dc.subjectфутеруванняuk
dc.subjectекономія газуuk
dc.subjectтеплоізоляційний матеріалuk
dc.subjectпальникuk
dc.subjectchamber furnaceuk
dc.subjectheat balanceuk
dc.subjectlineruk
dc.subjectgas savinguk
dc.subjectthermal insulation materialuk
dc.subjectburneruk
dc.titleПідвищення енергетичної ефективності камерних печей з викатним подомuk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри електричної інженерії та кіберфізичних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нiкiтенко О. О..pdfМагістерська робота3.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.