Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19490
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМітяєва, Анастасія Русланівна-
dc.date.accessioned2024-06-20T11:35:03Z-
dc.date.available2024-06-20T11:35:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19490-
dc.descriptionМітяєва А. Р. Умови ефективності інноваційної діяльності готельного підприємства м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 «Менеджмент» / наук. керівник Л. М. Бухаріна. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 67 с.uk
dc.description.abstractUA : Кваліфікаційна робота: «Умови ефективності інноваційної діяльності готельного підприємства м.Запоріжжя»: 67 сторінок, 6 таблиць, 3 рисунки. Перелік посилань нараховує 50 найменувань. Актуальність теми дослідження полягає в необхідності впровадження інноваційних технологій у сферу гостинності як важливого фактору підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Мета дослідження – визначення умов та факторів, що впливають на ефективність інноваційної діяльності готельних підприємств м. Запоріжжя, а також розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності їхньої діяльності на прикладі обраного підприємства. Об'єкт дослідження – ТОВ «ХОРТИЦЯ ПАЛАЦ». Предметом дослідження є умови та фактори, що впливають на ефективність інноваційної діяльності готельних підприємств, що включає аналіз внутрішніх та зовнішніх умов, які визначають здатність готельних підприємств впроваджувати та успішно використовувати інновації для покращення своїх послуг, та підвищення конкурентоспроможності. В роботі розглянуті теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності готельних підприємств, а саме: види інновацій у готельному бізнесі; переваги впровадження інновацій в готельному бізнесі. Також в роботі проведено оцінку та аналіз інноваційності ТОВ «ХОРТИЦЯ ПАЛАЦ» та надані рекомендації щодо підвищення її ефективності. Крім того, в роботі запропоновані пропозиції впровадження інноваційних товарів та сервісів в готелі «ХОРТИЦЯ ПАЛАЦ».uk
dc.description.abstractEN : Qualification work: «Conditions of Innovate Activity Effectiveness of a Hotel Enterprise in Zaporizhzhia»: 67 pages, 6 tables, 3 figures. The list of references includes 50 items. The relevance of the research lies in the need to introduce innovative technologies in the field of hospitality as an important factor in increasing the competitiveness of hotel enterprises. The purpose of the research is to determine the conditions and factors affecting the efficiency of innovative activity of hotel enterprises in Zaporizhzhia, as well as the development of recommendations for improving the efficiency of their activities based on the example of the selected enterprise. The object of the research is «KHORTYTSYA PALATS» LLC. The subject of the study is the conditions and factors affecting the effectiveness of innovative activities of hotel enterprises, which includes the analysis of internal and external conditions that determine the ability of hotel enterprises to implement and successfully use innovations to improve their services and increase competitiveness. The paper examines the theoretical and methodological foundations of the innovative activity of hotel enterprises, namely: types of innovations in the hotel business; advantages of introducing innovations in the hotel business. The work also evaluated and analyzed the innovativeness of «KHORTYTSYA PALATS» LLC and provided recommendations for improving its efficiency. In addition, proposals for the introduction of innovative products and services in the hotel «KHORTYTSYA PALACE» are proposed.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectінноваційна діяльністьuk
dc.subjectстратегіяuk
dc.subjectефективністьuk
dc.titleУмови ефективності інноваційної діяльності готельного підприємства м. Запоріжжяuk
dc.typeРобота бакалавраuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mitiaeva.pdfРобота бакалавра997.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.