Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаболотна, Руслана Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-07-02T07:57:51Z-
dc.date.available2024-07-02T07:57:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19847-
dc.descriptionЗаболотна Р. В. Сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 54 с.uk
dc.description.abstractUA : Кваліфікаційна робота – 54 сторінки, 4 таблиці, 2 додатки та 52 літературних джерела. Метою роботи є дослідження сучасного стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму в Україні. Предметом дослідження є тенденції формування та перспективи розвитку гастрономічного туризму. Об’єктом роботи є гастрономічний туризм в Україні. Методи дослідження: У ході написання роботи використовувалися такі загальнонаукові та спеціальні методи дослідження: - літературний та структурний – для систематизації наукових підходів вітчизняних та закордонних вчених щодо питань дослідження гастрономічного туризму; - метод статистики та порівняння – для проведення аналізу даних в Україні; - економічні та статистичні методи дослідження – для характеристики та оцінки економічних показників в сфері туризму; - методи моделювання та прогнозування – для виявлення перспектив розвитку у повоєнний час туристичної індустрії та гостинності. А також: літературний, описовий, географічний, економічний. Основна частина роботи присвячена дослідженню сучасного стану та перспективам розвитку гастрономічного туризму в Україні. Розроблено дводенний тур «Сиро-винний тур Закарпаттям – в пошуках емоцій».uk
dc.description.abstractEN : Qualification work – 54 pages, 4 tables, 2 appendices and 52 literary sources. The purpose of the work is to study the current state and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine. The subject of the study is the trends in the formation and prospects of the development of gastronomic tourism. The object of the work is gastronomic tourism in Ukraine. Research methods: In the course of writing the work, the following general scientific and special research methods were used: - literary and structural - for the systematization of scientific approaches of domestic and foreign scientists regarding issues of gastronomic tourism research; - method of statistics and comparison - for data analysis in Ukraine; - economic and statistical research methods - for characterizing and evaluating economic indicators in the field of tourism; - methods of modeling and forecasting - to identify prospects for development in the post-war period of the tourism industry and hospitality. And also: literary, descriptive, geographical, economic. The main part of the work is dedicated to the study of the current state and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine. A two-day tour "Raw and wine tour of Transcarpathia - in search of emotions" has been developed.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectїжаuk
dc.subjectрегіонuk
dc.subjectфестивальuk
dc.subjectрозвиток туризмуuk
dc.titleСучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україніuk
dc.typeРобота бакалавраuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Заболотна.docxРобота бакалавра441.06 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.