Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19930
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетько, Владислав Євгенійович-
dc.date.accessioned2024-07-07T18:09:38Z-
dc.date.available2024-07-07T18:09:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19930-
dc.descriptionПетько В. Є. Удосконалення вузла пильного диску роторної пили гарячого різання сортового прокату в умовах прокатного цеху ПрАТ «Дніпроспецсталь» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" / наук. керівник Т. О. Васильченко. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 90 с.uk
dc.description.abstractUA : Розроблені заходи по підвищенню пропускної спроможності ділянки різання і оптимізовані її режими роботи. Визначені складові і оптимальна схема компоновки ділянки різання.Отримані графічні залежності, на підставі яких можливо вибрати оптимальну схему компоновки ділянки різання.uk
dc.description.abstractEN : Measures have been developed to increase the capacity of the cutting area and its operating modes have been optimized. The components and the optimal scheme of the layout of the cutting section are determined. Graphic dependencies are obtained, on the basis of which it is possible to choose the optimal scheme of the layout of the cutting section.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectділянка різкиuk
dc.subjectроторна пилаuk
dc.subjectпритискuk
dc.subjectупорuk
dc.subjectкомпонувальна схемаuk
dc.subjectcutting sectionuk
dc.subjectrotary sawuk
dc.subjectpressureuk
dc.subjectresistanceuk
dc.subjectcomponent diagramuk
dc.titleУдосконалення вузла пильного диску роторної пили гарячого різання сортового прокату в умовах прокатного цеху ПрАТ «Дніпроспецсталь»uk
dc.typeРобота бакалавраuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри металургійного обладнання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петько.pdfРобота бакалавра39.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.