Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20326
Title: Сучасний стан і перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні
Other Titles: Current state and prospects of gastronomic tourism development in Ukraine
Authors: Воробець, Вероніка Михайлівна
Keywords: туризм
гастрономічний туризм
розвиток туризму
гастрономічні зони
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 61 сторінка, 6 додатків, 60 літературних посилань. Мета – дослідження сучасного стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму в Україні. Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм в Україні. Предмет дослідження – перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, історичний метод, описовий метод, порівняльний метод, методи статистичного й економічного аналізу. Основна частина роботи присвячена дослідженню сучасного стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму в Україні. Вивченню гастрономічного туризму у Україні як великого нереалізованого потенціалу, що може сприяти економічному зростанню та міжнародному визнанню країни через її унікальну кухню та культурне розмаїття.
EN : Qualification work – 61 pages, 6 appendices, 60 literary references. The goal is to study the current state and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine. The object of the study is gastronomic tourism in Ukraine. The subject of the study is the prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine. Research methods: theoretical analysis of literary sources, historical method, descriptive method, comparative method, methods of statistical and economic analysis. The main part of the work is devoted to the study of the current state and prospects for the development of gastronomic tourism in Ukraine. The study of gastronomic tourism in Ukraine as a great unrealized potential that can contribute to economic growth and international recognition of the country through its unique cuisine and cultural diversity.
Description: Воробець В. М. Сучасний стан і перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник Д. А. Люта. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 61 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20326
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Воробець_робота_24.04.24.docxРобота бакалавра470.12 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.