Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоробйова, Марія Андріївна-
dc.date.accessioned2024-08-19T10:37:31Z-
dc.date.available2024-08-19T10:37:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20336-
dc.descriptionВоробйова М. А. Обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства традиційні та інноваційні підходи : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа " / наук. керівник А. А. Конох. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 55 с.uk
dc.description.abstractUA : Кваліфікаційна робота – 55 сторінок, 6 додатків, 57 літературних джерел. Мета дослідження проаналізувати сучасну ситуацію використання інноваційного обладнання та сучасного дизайну для підвищення ефективності роботи закладів ресторанного господарства. У відповідності до поставленої мети передбачається виконання наступних завдань: - дослідити теоретичні основи обладнання та дизайну закладів ресторанного господарства; - розкрити поняття якості дизайну ресторанного господарства; - проаналізувати обладнання та дизайн в ресторанах «Аристократ» та «Раут»; Об’єкт дослідження: обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства традиційні та інноваційні підходи. Предмет дослідження: порівняння обладнання та дизайну в ресторанів «Аристократ» та «Раут». У дослідженні використовувалися наступні методи теоретичного та експериментального дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний, аналіз статистичних даних, проведення анкетування та опитування. Основна частина роботи присвячена дослідженню обладнання та дизайну закладів ресторанного господарства на прикладі ресторанів «Аристократ» та « Раут», зроблено аналіз ресторанного господарства, якість дизайну та обладнання підприємств ресторанного господарств м. Запоріжжя, розглянуті підходи інноваційні та традиційні на прикладі «Аристократ» та «Раут».uk
dc.description.abstractEN : Qualification work - 55 pages, 6 annexes, 57 literary sources. The purpose of the study to analyze the current situation of use of innovative equipment and modern design to improve the efficiency of work of restaurant establishments in Ukraine. In accordance with the goal, the following tasks are provided: - to analyze the hotel industry as a component of the hospitality industry; - the concept of quality of design of the restaurant industry is investigated; - the structure of traditional and innovative approaches in the restaurant industry is considered; - to analyze the equipment and design in the restaurants "Aristocrat" and "Right"; - to analyze the attractiveness and problems in the restaurants "Aristocrat" and "Rat". The object of study is to explore the equipment and design of restaurant establishments traditional and innovative approaches. The subject of the study is the comparison of equipment and design in the restaurant "Aristocrat" and "Right". The study used the following methods of theoretical and experimental-empirical research:-theoretical: analysis, content analysis, hypothetical-deductive, system analysis, generalization, modeling, design, substantiation of theoretical foundations of the problem of research, etc.; - empirical: questionnaire; experiment, etc. The main part of the work is devoted to the study of equipment and design of restaurant establishments traditional and innovative approaches. Design, equipment, interior, analysis, traditional approach, innovative approach.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectдизайнuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectінтерєрuk
dc.subjectінноваційний підхідuk
dc.titleОбладнання та дизайн закладів ресторанного господарства традиційні та інноваційні підходиuk
dc.title.alternativeEquipment and design of restaurant establishments traditional and innovative approachesuk
dc.typeРобота бакалавраuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Марія Воробйова Диплом 24.docxРобота бакалавра9.47 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.