Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/23700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧемерис, Ганна Юріївна-
dc.contributor.authorГресик, Ірина Станіславівна-
dc.contributor.authorРашевська, Анна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПотапенко, Микола Васильович-
dc.date.accessioned2024-10-03T11:14:13Z-
dc.date.available2024-10-03T11:14:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/23700-
dc.descriptionМетодичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Дизайн» освітньо-професійної програми «Графічний дизайн» / уклад.: Г. Ю. Чемерис, І. С. Гресик, А. А. Рашевська, М. В Потапенко. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 42 с.uk
dc.description.abstractUA : Методичні рекомендації визначають мету і завдання виробничої практики студентів та освітньо-кваліфікаційні вимоги до неї, а також критерії її оцінювання. Розкривають порядок проходження та організацію практики, ведення, структуру звітної документації та вимоги оформлення графічної частини. Додатки містять зразок оформлення титульної сторінки звіту, приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел, зразок договору про проведення практики. Методичні рекомендації запропоновані для використання здобувачами ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Дизайн» освітньо-професійної програми «Графічний дизайн».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectмагістрuk
dc.subjectграфічний дизайнuk
dc.subjectвиробнича практикаuk
dc.titleМетодичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Дизайн» освітньо-професійної програми «Графічний дизайн»uk
dc.typeМетодичні вказівкиuk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0059914.docxМетодичні вказівки142.37 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.