Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3364
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полусмяк, Юлія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-09T11:41:32Z | - |
dc.date.available | 2020-12-09T11:41:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3364 | - |
dc.description | Полусмяк Ю. І. Управління сталим розвитком туризму : методичні рекомендації до підготовки та оформлення курсової роботи для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Менеджмент" освітньо-професійної програми "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 46 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : Методичні рекомендації містять загальні вимоги до змісту, оформлення, структури та обсягу курсової роботи, надають теоретичні поради щодо вибору теми курсової роботи, опрацювання літературних джерел та статистичної інформації, викладення основного змісту курсової роботи, написання висновків. Видання містить перелік рекомендованих тем курсових робіт, актуальних для сучасних підприємств в готельно-курортній та туристичній сфері. Надано рекомендації щодо захисту курсової роботи, критерії оцінювання, зразки оформлення титульної сторінки, реферату, таблиць, рисунків, переліка літератури. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЗНУ | uk |
dc.subject | курсова робота | uk |
dc.subject | оформлення | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.title | Управління сталим розвитком туризму | uk |
dc.type | Методичні вказівки | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Polusmiak.docx | Методичні вказівки | 151.35 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.