Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3778
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайдала, Олексій Миколайович-
dc.date.accessioned2020-12-29T07:38:13Z-
dc.date.available2020-12-29T07:38:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3778-
dc.descriptionБайдала О. М. Підвищення експлуатаційних властивостей кам’яної кладки за рахунок використання технології ін'єктування : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" / наук. керівник К. М. Мішук. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 99 с.uk
dc.description.abstractUA : Виконаний аналіз будівельно-конструктивних рішень будівель забудови до 50 років, проведено дослідження найбільш характерних дефектів та пошкоджень цегляних кладок старовинних будівель. Зроблено аналіз літературних джерел про сучасні напрямки підвищення надійності цегляних кладок, а також розглянуто технологічні властивості зміцнювальних складів. Акцент зроблено на розгляді технологій посилення цегляної кладки вуглецевими композитними матеріалами та методом ін’єктування. Зроблено техніко-економічне обґрунтування організаційно-технічних заходів запропонованих методів та розрахована економія затрат праці у відсотковому відношенні.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпосилення конструкційuk
dc.subjectін’єкцірованняuk
dc.subjectцегляна кладкаuk
dc.subjectзміцнюючи складиuk
dc.subjectкомпозитні матеріалиuk
dc.titleПідвищення експлуатаційних властивостей кам’яної кладки за рахунок використання технології ін'єктуванняuk
dc.title.alternativeServiceability improvement of masonry through the injection technology applicationuk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри промислового та цивільного будівництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Байдала.pdfМагістерська робота2.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.