Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриволапов, Едуард Анатолійович-
dc.date.accessioned2021-03-12T09:36:13Z-
dc.date.available2021-03-12T09:36:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130-
dc.descriptionКриволапов Е. А. Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с.uk
dc.description.abstractUA : У виданні подано лекційний матеріал курсу «Товарознавство». Викладено основні теоретичні засади товарознавства, які доповнено схемами та ілюстраціями, що допоможе студентам ефективно засвоїти програмний матеріал, якісно його структурувати й запам’ятати. Запропоновано тестові завдання та контрольні питання для поглибленого вивчення тем. Рекомендовано основну та додаткову літературу для опрацювання. Ключові терміни та поняття наведено у термінологічному словнику. Конспект лекцій запропонований для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму спеціальності “Готельно-ресторанна справа” освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectтоварознавствоuk
dc.subjectтоварuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectкодування товаруuk
dc.subjectкласифікація товаруuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectзберігання товаруuk
dc.titleТоварознавствоuk
dc.typeКнига (монографія)uk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KRYVOLAPOV2020.pdfКнига1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.