Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криволапов, Едуард Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-12T09:36:13Z | - |
dc.date.available | 2021-03-12T09:36:13Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5130 | - |
dc.description | Криволапов Е. А. Товарознавство : конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа". Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : У виданні подано лекційний матеріал курсу «Товарознавство». Викладено основні теоретичні засади товарознавства, які доповнено схемами та ілюстраціями, що допоможе студентам ефективно засвоїти програмний матеріал, якісно його структурувати й запам’ятати. Запропоновано тестові завдання та контрольні питання для поглибленого вивчення тем. Рекомендовано основну та додаткову літературу для опрацювання. Ключові терміни та поняття наведено у термінологічному словнику. Конспект лекцій запропонований для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму спеціальності “Готельно-ресторанна справа” освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа”. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЗНУ | uk |
dc.subject | товарознавство | uk |
dc.subject | товар | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | кодування товару | uk |
dc.subject | класифікація товару | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | зберігання товару | uk |
dc.title | Товарознавство | uk |
dc.type | Книга (монографія) | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KRYVOLAPOV2020.pdf | Книга | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.