Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Світанько, Микола Вікторович | - |
dc.contributor.author | Верьовкін, Леонід Леонідович | - |
dc.contributor.author | Ніконова, Зоя Андріївна | - |
dc.contributor.author | Критська, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-07T08:45:02Z | - |
dc.date.available | 2021-10-07T08:45:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/5245 | - |
dc.description | Світанько М. В., Верьовкін Л. Л., Ніконова З. А., Критська Т. В. Атестаційний екзамен : методичні рекомендації до підготовки та проведення атестаційного екзамену здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня за спеціальністю 153 «Мікро- та наносистемна техніка» освітньо-професійної програми «Мікро- та наносистемна техніка». Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 40 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : Методичні рекомендації до «Атестаційного екзамену» розроблено для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня за спеціальністю 153 «Мікро- та наносистемна техніка» освітньо-професійної програми «Мікро- та наносистемна техніка». Запропоновані методичні вказівки до самостійної пі-дготовки та порядок проведення атестаційного екзамену. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЗНУ | uk |
dc.subject | концепція | uk |
dc.subject | компетентності | uk |
dc.subject | критерій | uk |
dc.subject | вимоги | uk |
dc.subject | перелік питань | uk |
dc.subject | дисципліни | uk |
dc.subject | публічний захист | uk |
dc.subject | формування | uk |
dc.title | Атестаційний екзамен | uk |
dc.type | Методичні вказівки | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри електроніки, інформаційних систем та програмного забезпечення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SVITANKO0047619.pdf | Методичні вказівки | 211.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.