Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧуєва, Інна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-01-26T09:38:20Z-
dc.date.available2022-01-26T09:38:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6267-
dc.descriptionЧуєва І. О. Підвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готельних підприємств в сучасних ринкових умовах : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Л. В. Безкоровайна. Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 99 с.uk
dc.description.abstractUA : Кваліфікаційна робота: 99 с., 155 джерел, 3. табл., додатки. Об’єктом дослідження є процес формування та підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Предметом дослідження є сукупність положень теоретичного та методичного характеру щодо забезпечення підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Мета дослідження. є теоретичне обґрунтування, розробка методичних положень та науково-практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Методи дослідження: описовий, системно-структурний метод, метод концепутального аналізу. Новизна дослідження полягає у комплексному підході до формування науково-методичних положень щодо підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств.uk
dc.description.abstractEN : Qualification work: 99 pp., 155 sources, 3 tables., аppendices. The object of research is the process of forming and increasing the competitiveness of hotel enterprises. The subject of the study is a set of provisions of theoretical and methodological nature to ensure the competitiveness of hotel enterprises. The aim of the study. there is a theoretical substantiation, development of methodical provisions and scientific and practical recommendations on increase of competitiveness of hotel enterprises. Research methods: descriptive, system-structural method, method of conceptual analysis. The novelty of the study lies in a comprehensive approach to the formation of scientific and methodological provisions for improving the competitiveness of hotel enterprises.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectсфера гостинностіuk
dc.subjectготельні підприємстваuk
dc.subjectготельні послугиuk
dc.subjectякістьuk
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готельних підприємств в сучасних ринкових умовахuk
dc.typeМагістерська роботаuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Чуева.docxМагістерська робота173.09 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.