Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6267
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуєва, Інна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-26T09:38:20Z | - |
dc.date.available | 2022-01-26T09:38:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6267 | - |
dc.description | Чуєва І. О. Підвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готельних підприємств в сучасних ринкових умовах : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Л. В. Безкоровайна. Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 99 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : Кваліфікаційна робота: 99 с., 155 джерел, 3. табл., додатки. Об’єктом дослідження є процес формування та підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Предметом дослідження є сукупність положень теоретичного та методичного характеру щодо забезпечення підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Мета дослідження. є теоретичне обґрунтування, розробка методичних положень та науково-практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. Методи дослідження: описовий, системно-структурний метод, метод концепутального аналізу. Новизна дослідження полягає у комплексному підході до формування науково-методичних положень щодо підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. | uk |
dc.description.abstract | EN : Qualification work: 99 pp., 155 sources, 3 tables., аppendices. The object of research is the process of forming and increasing the competitiveness of hotel enterprises. The subject of the study is a set of provisions of theoretical and methodological nature to ensure the competitiveness of hotel enterprises. The aim of the study. there is a theoretical substantiation, development of methodical provisions and scientific and practical recommendations on increase of competitiveness of hotel enterprises. Research methods: descriptive, system-structural method, method of conceptual analysis. The novelty of the study lies in a comprehensive approach to the formation of scientific and methodological provisions for improving the competitiveness of hotel enterprises. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | сфера гостинності | uk |
dc.subject | готельні підприємства | uk |
dc.subject | готельні послуги | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готельних підприємств в сучасних ринкових умовах | uk |
dc.type | Магістерська робота | uk |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Чуева.docx | Магістерська робота | 173.09 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.