Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТовмасян, Маргарита Аветіківна-
dc.date.accessioned2022-07-11T11:57:35Z-
dc.date.available2022-07-11T11:57:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6744-
dc.descriptionТовмасян М. А. Вдосконалення методів та критеріїв рівня безпеки та професійного ризику промислових підприємств : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 263 "Цивільна безпека" : наук. керівник Ю. В. Куріс. Запоріжжя : ЗНУ. 2022. 79 с.uk
dc.description.abstractUA : Проаналізовано проблеми професійного ризику. Надано характеристику методик на основі кількісних та якісних показників. Наведено кількісну оцінку шкоди здоров’ю, зумовленої роботою у несприятливих умовах праці, запропоновані методичні положення професійного ризику. Обгрунтовано рішення приорітетних завдань охорони праці на основі положень професійного ризику.uk
dc.description.abstractEN : Problems of professional risk are analyzed. The characteristics of methods based on quantitative and qualitative indicators are given. The quantitative assessment of the damage to health caused by work in unfavorable working conditions is given, the methodical provisions of occupational risk are offered. The solution of priority tasks of labor protection on the basis of provisions of professional risk is substantiated.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectризикuk
dc.subjectкількісна оцінкаuk
dc.subjectriskuk
dc.subjectquantitative assessmentuk
dc.titleВдосконалення методів та критеріїв рівня безпеки та професійного ризику промислових підприємствuk
dc.typeРобота бакалавраuk
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри металургійних технологій, екології та техногенної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Товмасян.pdfРобота бакалавра1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.