Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/8707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолусмяк, Юлія Ігорівна-
dc.date.accessioned2022-12-13T07:19:27Z-
dc.date.available2022-12-13T07:19:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/8707-
dc.descriptionПолусмяк Ю. І. Адміністративний менеджмент : методичні рекомендації до підготовки та оформлення курсової роботи для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій», «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу», «Менеджмент міжнародного бізнесу», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2022. 53 с.uk
dc.description.abstractUA : Методичні рекомендації містять загальні вимоги до змісту, оформлення, структури та обсягу курсової роботи, надають теоретичні поради щодо вибору теми курсової роботи, опрацювання літературних джерел та статистичної інформації, викладення основного змісту курсової роботи, написання висновків. Надано рекомендації щодо захисту курсової роботи, критерії оцінювання, зразки оформлення титульної сторінки, реферату, таблиць, рисунків, переліку літератури. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій», «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу», «Менеджмент міжнародного бізнесу», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗНУuk
dc.subjectадміністративний менеджментuk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectкурсова роботаuk
dc.titleАдміністративний менеджментuk
dc.typeМетодичні вказівкиuk
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 Полусмяк Менеджменту.docxМетодичні вказівки167.76 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.