Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/8984
Title: Інтегровані системи менеджменту якості підприємств харчової промисловості
Authors: Кірюшков, Владислав Олександрович
Keywords: стандарти
управління якістю
інтегрована система
система якості
Issue Date: 2022
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота: «Інтегровані системи менеджменту якості підприємств харчової промисловості: 108 сторінок, 8 таблиці, 14 рисунків, Перелік посилань нараховує 56 найменувань. Актуальність теми визначається тим, що в сучасних ринкових умовах підприємствам для забезпечення конкурентоспроможності вже недостатньо мати якісну продукцію та розвинені виробничі технології. Нові ринкові перетворення актуалізують необхідність дослідження проблеми більш виваженої та досконалої системи управління якістю, як передумови підтримання стійких позицій підприємств в умовах конкурентного ринку та спричиняють необхідність посилення уваги до вдосконалення напрямів роботи компаній в цьому питанні. Метою кваліфікаційної робити є дослідження умов впровадження інтегрованої системи управління якістю в Компанії «Кліон Груп» задля підтримки високого рівня якості продукції компанії за умов зниження витрат на управління цими процесами. Відповідно до мети кваліфікаційної роботи були виділені такі основні завдання: - визначити основні особливості систем менеджменту якості на підприємствах; - дослідити система менеджменту якості Запорізької компанії «Кліон Груп»; - розглянути особливості впровадження менеджменту якості на підприємстві «Кліон Груп»; - навести пропозиції щодо вдосконалення системи управління якістю у компанії «Кліон Груп»; - визначити основні напрямки вдосконалення системи управління якістю у Компанії «Кліон Груп»; 11 - визначити основні етапи та особливості впровадження інтегрованої системи управління якістю в Компанії «Кліон Груп». Об’єкт дослідження є процес впровадження інтегрованої системи управління якістю в Компанії «Кліон Груп». Предмет дослідження – теоретичні, методичні та практичні питання впровадження інтегрованої системи управління якістю в Компанії «Кліон Груп».
EN : Qualification work: "Integrated quality management systems of food industry enterprises: 108 pages, 8 tables, 14 figures. The list of links includes 56 names. The relevance of the topic is determined by the fact that in modern market conditions, it is no longer enough for enterprises to have high-quality products and advanced production technologies to ensure competitiveness. New market transformations actualize the need to study the problem of a more balanced and perfect quality management system, as a prerequisite for maintaining stable positions of enterprises in competitive market conditions and cause the need to increase attention to improving the areas of work of companies in this matter. The purpose of the qualification is to study the conditions for the implementation of an integrated quality management system in the Klion Group company in order to maintain a high level of the company's product quality while reducing the costs of managing these processes. In accordance with the purpose of the qualification work, the following main tasks were selected: - to determine the main features of quality management systems at enterprises; - to investigate the quality management system of Zaporizhzhya company "Klion Group"; - consider the peculiarities of the implementation of quality management at the "Klion Group" enterprise; - make proposals for improving the quality management system at Klion Group; - to determine the main areas of improvement of the quality management system at the "Klion Group" Company; - to determine the main stages and features of the implementation of the integrated quality management system in the Klion Group Company. 13 The object of the study is the process of implementing an integrated quality management system at the Klion Group Company. The subject of the research is theoretical, methodical and practical issues of implementing an integrated quality management system in the Klion Group Company.
Description: Кірюшков В. О. Інтегровані системи менеджменту якості підприємств харчової промисловості : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 «Менеджмент» / наук. керівник Т. С. Павлюк. Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 108 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/8984
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kiruishkov.pdfМагістерська робота1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.