Інституційний репозитарій ЗНУ

Управління інструментами комплексу маркетингу кондитерської «Савоярді»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зайцева, Орина Олександрівна
dc.date.accessioned 2023-01-17T15:17:21Z
dc.date.available 2023-01-17T15:17:21Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/10662
dc.description Зайцева О. О. Управління інструментами комплексу маркетингу кондитерської «Савоярді» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник О. О.Головань. Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 67 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота магістра: 67 с., 10 рис., 24 табл., 65 джерел. Об’єкт дослідження: комплекс маркетингу кондитерської «Савоярді». Предмет дослідження: управління інструментами комплексу маркетингу кондитерської «Савоярді». Мета дослідження: визначення сутності та особливостей управління комплексом маркетингу, дослідження маркетингової діяльності підприємства роздрібної торгівлі кондитерської «Савоярді», та розробка шляхів вдосконалення комплексу маркетингу підприємства. Основні методи дослідження: метод узагальнення та порівняння, метод аналізу та синтезу, матричні методи, статистичні методи, методи інтерпретації, метод експертних оцінок, економічний метод, методи збору первинної інформації. Наукова новизна дослідження полягає у виявленні та розробленні шляхів вдосконалення комплексу маркетингу роздрібного магазину шляхом розширення пропозицій. Практична значущість дослідження: проведено аналізу актуальних статистичних даних і поданням цих даних у вигляді графіків. Окрім цього, виконано аналіз конкурентного середовища маркетингової діяльності підприємства та розроблено шляхи покращення комплексу маркетингу підприємства на регіональному ринку Запорізької області. У першому розділі розглянуті теоретичні аспекти комплексу маркетингу підприємства, сутність та структура комплексу маркетингу, його особливості та роль комплексу маркетингу в управлінні діяльності підприємства. У другому розділі досліджена специфіка маркетингової діяльності підприємства, розроблена організаційно - економічна характеристика, проаналізовано середовище маркетингової діяльності та проведено аналіз аспектів комплексу маркетингу кондитерської «Савоярді». У третьому розділі кваліфікаційної роботи на основі аналізу конкурентного середовища на ринку роздрібної торгівлі запропоновані шляхи вдосконалення комплексу маркетингу підприємства шляхом розширення пропозицій в кондитерської «Савоярді» та підвищення ефективності комплексу маркетингових комунікацій кондитерської «Савоярді». uk
dc.description.abstract EN : Thesis for the Master’s Degree: 67 p., 10 fig., 24 tab., 65 sources. The object of the study: confectionery "Savoyardi". The subject of the study: management of the tools of the marketing complex of the confectionary "Savoyardi". The purpose of the research: determination of the essence and features of the management of the marketing complex, research into the marketing activity of the retail trade enterprise of the "Savoyardi" confectionery, and the development of ways to improve the marketing complex of the enterprise. The main methods of research: the method of generalization and comparison, the method of analysis and synthesis, matrix methods, statistical methods, interpretation methods, the method of expert evaluations, economic method, methods of collecting primary information. The scientific novelty of the study consists in identifying and developing ways to improve the retail store's marketing complex by expanding its offerings. Practical significance of the study: analysis of current statistical data and presentation of these data in the form of graphs was carried out. In addition, an analysis of the competitive environment of the enterprise's marketing activity was performed and ways of improving the enterprise's marketing complex in the regional market of the Zaporizhzhia region were developed. The first chapter examines the theoretical aspects of the enterprise's marketing complex, the essence and structure of the marketing complex, its features and the role of the marketing complex in the management of the enterprise's activities. In the second chapter, the specifics of the enterprise's marketing activity were investigated, the organizational and economic characteristics were developed, the environment of marketing activity was analyzed, and the aspects of the marketing complex of "Savoyardi" confectionery were analyzed. In the third section of the qualification work, based on the analysis of the competitive environment in the retail market, ways to improve the marketing complex of the enterprise by expanding the offers in the confectionary "Savoyardi" are proposed. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject комплекс маркетингу uk
dc.subject концепція 4р uk
dc.subject конкурентне середовище uk
dc.subject роздрібна торгівля uk
dc.subject marketing complex uk
dc.subject 4p concept uk
dc.subject competitive environment uk
dc.subject retail trade uk
dc.title Управління інструментами комплексу маркетингу кондитерської «Савоярді» uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу