Інституційний репозитарій ЗНУ

Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору "Волков, Борис Геннадійович"

Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору "Волков, Борис Геннадійович"

Сортувати по: Порядок: Результати:

  • Волков, Борис Геннадійович (2024)
    UA : Кваліфікаційна робота – 54 сторінки, 3 малюнки, 4 таблиці, 5 додатків, 56 літературних джерел. Мета – дослідити історичні аспекти та сучасність столового етикету Японії. У відповідності до поставленої мети передбачається ...