Інституційний репозитарій ЗНУ

Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по темі "гастрономічний туризм"

Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по темі "гастрономічний туризм"

Сортувати по: Порядок: Результати:

  • Луткова, Анастасія Олегівна (2023)
    UA : Кваліфікаційна робота: 57 сторінок, 8 додатків, 27 літературних посилань. Мета – дослідження розвитку туристичної сфери Грузії. Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм Грузії. Предмет дослідження – аналіз стану ...
  • Матюхіна, Ганна Вікторівна (2023)
    UA : Кваліфікаційна робота – 86 сторінок, 9 додатків, 69 літературних джерел. Мета – дослідити сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні. Об’єкт дослідження: гастрономічний туризм в Україні. ...
  • Сагінадзе, Арсен Гогієвич (2023)
    UA : Кваліфікаційна робота – 57 сторінок, 6 додатків, 51 джерел літератури. Метою дослідження є аналіз сучасної гастрономії Києва. Об'єктом дослідження є розвиток гастрономії Києва. Предметом дослідження є особливості ...