Browsing Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи by Author "Бай, Андрій Андрійович"
Browsing Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи by Author
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browsing Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи by Author "Бай, Андрій Андрійович"
UA : Кваліфікаційна робота – 78 сторінки, 75 літературних джерела.
Мета – вивчення життєвого циклу продукту підприємств готельного обслуговування.
Об’єкт дослідження – особливості розвитку життєвого циклу продукту ...