Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору "Бай, Андрій Андрійович"
Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по Автору "Бай, Андрій Андрійович"
UA : Кваліфікаційна робота – 78 сторінки, 75 літературних джерела.
Мета – вивчення життєвого циклу продукту підприємств готельного обслуговування.
Об’єкт дослідження – особливості розвитку життєвого циклу продукту ...