Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по темі "бренд-менеджмент"
Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по темі
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перегляд Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи по темі "бренд-менеджмент"
UA : Кваліфікаційна робота – 80 сторінок, 1 таблиця, 23 малюнки, 41 літературне посилання.
Метою роботи є аналіз процесу формування конкурентоспроможного бренду туристичного підприємства.
Об’єкт дослідження – процес ...