UA : Кваліфікаційна робота 58 сторінок, 4 додатки, 48 літературних посилань.
Мета – дослідження сучасних тенденцій розвитку кейтерингу у м. Запоріжжі.
Об’єкт дослідження – сучасні тренди в кейтерингу.
Предмет дослідження – аналіз сучасних тенденцій розвитку кейтерингу у м. Запоріжжі.
Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу.
Основна частина роботи присвячена характеристиці основних сучасних трендів в кейтерингу та аналізу сучасних тенденцій розвитку кейтерингу у м. Запоріжжі.
EN : Qualification work 58 pages, 4 appendices, 48 literary references.
The goal is to study modern trends in the development of catering in the city of Zaporizhzhia.
The object of the research is modern trends in catering.
The subject of the research is the analysis of modern trends in the development of catering in the city of Zaporizhzhia.
Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method.
The main part of the work is devoted to the characteristics of the main modern trends in catering and the analysis of modern trends in the development of catering in the city of Zaporizhzhia.