Інституційний репозитарій ЗНУ

Організація харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах (на прикладі відпочинково-оздоровчого комплексу «Опака», Львівська обл., с. Опака)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Марусенко, Ганна Андріївна
dc.date.accessioned 2023-07-16T18:57:53Z
dc.date.available 2023-07-16T18:57:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12785
dc.description Марусенко Г. А. Організація харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах (на прикладі відпочинково-оздоровчого комплексу «Опака», Львівська обл., с. Опака) : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 63 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота – 63 сторінки, 2 додатка, 50 джерел літератури. Мета кваліфікаційної роботи – є аналіз та шляхи вдосконалення організації харчування у відпочинково-оздоровчих комплексах. Об’єкт дослідження – відпочинково-оздоровчий комплекс «Опака». Предмет дослідження – організація харчування у відпочинково-оздоровчих комплексах.. Методи дослідження. Дослідження у межах запропонованої проблематики проводилися на основі загальноприйнятих методів: наукового абстрагування; аналізу і синтезу; індукції; статистичного та порівняльного аналізу; систематизації та узагальнення. Основна частина роботи присвячена дослідженню особливостей організації харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах на прикладі харчування в відпочинково-оздоровчому комплексі «Опака». uk
dc.description.abstract EN : Qualification paper – 63 pages, 2 appendices, 50 sources of literature. The purpose of the qualification work - the purpose of this course work is the analysis and ways of improving the organization of food in recreation and health complexes. The object of the study is the "Opaka" recreation and health complex. The subject of the study is food organization. Research methods. Research within the proposed issues was conducted on the basis of generally accepted methods: scientific abstraction; analysis and synthesis; induction; statistical and comparative analysis; systematization and generalization. The main part of the work is devoted to the study of the peculiarities of the organization of food in recreation and health complexes using the example of food in the recreation and health complex "Opaka". uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject відпочинково-оздоровчий комплекс uk
dc.subject організація харчування uk
dc.subject обслуговування гостей uk
dc.subject надання послуг uk
dc.title Організація харчування в відпочинково-оздоровчих комплексах (на прикладі відпочинково-оздоровчого комплексу «Опака», Львівська обл., с. Опака) uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу