Інституційний репозитарій ЗНУ

Обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства: традиційні та інноваційні підходи

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Середа, Дар’я Олександрівна
dc.date.accessioned 2023-07-17T04:23:52Z
dc.date.available 2023-07-17T04:23:52Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12792
dc.description Середа Д. О. Обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства: традиційні та інноваційні підходи : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 58 с. uk
dc.description.abstract UA : Мета: дослідити обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства традиційні та інноваційні підходи. Об’єкт дослідження: традиційні та інноваційні підходи ресторанного господарства. Предмет дослідження: заклади ресторанного господарства. Методи дослідження: теоретичний аналіз і синтез літературних та фахових наукових джерел, описовий, порівняльний, спостережень та досліджень, метод анкетування та проєктування. Основна частина роботи присвячена дослідженню запорізьких ресторанів, їх специфіка та підходи. Практичне значення полягає в аналізі закладів Пузата Хата та DaVinci Meat & Seafood, що допоможе в подальшому розвивати заклади запорізької області та всієї країни. uk
dc.description.abstract EN : Purpose: to investigate the equipment and design of restaurant establishments using traditional and innovative approaches. Object of research: traditional and innovative approaches of the restaurant industry. The subject of research: establishments of the restaurant industry. Research methods: theoretical analysis and synthesis of literary and specialized scientific sources, descriptive, comparative, observation and research, questionnaire and design method. The main part of the work is devoted to the study of Zaporozhye restaurants, their specifics and approaches. The practical significance lies in the analysis of Puzata Khata and DaVinci Meat & Seafood establishments, which will help in the further development of establishments in the Zaporozhye region and the entire country. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject ресторан uk
dc.subject ресторанне господарство uk
dc.subject кухня uk
dc.title Обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства: традиційні та інноваційні підходи uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу