Інституційний репозитарій ЗНУ

Особливості функціонування мережі ресторанів «Лімонсоль» у м. Запоріжжі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шевченко, Олександра Олександрівна
dc.date.accessioned 2023-07-17T04:52:34Z
dc.date.available 2023-07-17T04:52:34Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12806
dc.description Шевченко О. О. Особливості функціонування мережі ресторанів «Лімонсоль» у м. Запоріжжі : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 69 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота – 69 сторінок, 56 літературних джерел. Мета дослідження – дослідити колективні засоби розміщення туристів в Україні. Для досягнення поставленої мети необхідно виконати наступні завдання: – розглянути теоретичні основи та охарактеризувати послуги «розміщення» у складі тур пакету; – охарактеризувати основні та додаткові послуги готельної індустрії України; – здійснити аналіз організації надання послуг розміщення споживачам в готелі «Тернопіль» і в готелі «Камелот» Об’єкт дослідження – послуги «розміщення» у складі тур пакету. Предмет дослідження – аналіз організації надання послуг розміщення споживачам в готелі «Тернопіль» і в готелі «Камелот». Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню колективних засобів розміщення туристів в Україні на прикладі готелю «Тернопіль» і готелю «Камелот». uk
dc.description.abstract EN : Qualification work – 69 pages, 56 literary sources. The purpose of the research is to investigate the collective means of tourist accommodation in Ukraine. To achieve the goal, the following tasks must be completed: – consider the theoretical foundations and characterize the "accommodation" services as part of the tour package; - describe the main and additional services of the hotel industry of Ukraine; - perform an analysis of the organization of providing accommodation services to consumers in the Ternopil Hotel and the Camelot Hotel The object of the research is "accommodation" services as part of a tour package. The subject of the study is the analysis of the organization of providing accommodation services to consumers in the Ternopil Hotel and the Camelot Hotel. Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method. The main part of the work is devoted to the study of collective means of tourist accommodation in Ukraine, using the example of the Ternopil Hotel and the Camelot Hotel. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject послуги розміщення uk
dc.subject готельна індустрія uk
dc.subject колективні засоби розміщення uk
dc.title Особливості функціонування мережі ресторанів «Лімонсоль» у м. Запоріжжі uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу