Інституційний репозитарій ЗНУ

Розробка айдентики кондитерської «LA CREME»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стовбур, Богдана Андріївна
dc.date.accessioned 2023-07-25T15:51:42Z
dc.date.available 2023-07-25T15:51:42Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12833
dc.description Стовбур Б. А. Розробка айдентики кондитерської «LA CREME» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 022 «Дизайн» / наук. керівник М. В. Потапенко. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 54 с. uk
dc.description.abstract UA : Робота викладена на сторінках 54 друкованого тексту. Перелік посилань включає 31 джерело. Об’єкт дослідження - огляд особливостей розробки айдентики. Предмет дослідження - специфіка розробки айдентики для таких закладів, як кондитерські. Мета дослідження: розробити айдентику для кондитерської «LA CREME», В роботі розглянуто поняття айдентики, фірмового стилю та бренду, створення для них дизайну, історію розвитку та актуальні концепції. Описано розробку дизайну айдентики для кондитерської. uk
dc.description.abstract EN : The work is presented on pages 54 of the printed text. The list of references includes 31 sources. Object of research - an overview of the features of identity development. The subject of the study is the specifics of identity development for such establishments as confectioneries. Purpose of the study: to develop an identity for the confectionery "LA CREME", The paper considers the concepts of identity, corporate identity and brand, the creation of design for them, the history of development and current concepts. The development of identity design for a confectionery is described. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject графічний дизайн uk
dc.subject візуальні комунікації uk
dc.subject айдентика uk
dc.subject логотип uk
dc.subject graphic design uk
dc.subject visual communication uk
dc.subject identity uk
dc.subject logo uk
dc.title Розробка айдентики кондитерської «LA CREME» uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу