ZNU Institutional Repository

Показники якості та ознаки фальсифікату майонезу вітчизняного виробництва

Show simple item record

dc.contributor.author Єрмолова, Вікторія Дмитрівна
dc.date.accessioned 2020-03-10T08:56:44Z
dc.date.available 2020-03-10T08:56:44Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1422
dc.description Єрмолова В. Д. Показники якості та ознаки фальсифікату майонезу вітчизняного виробництва : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 102 "Хімія " / наук. керівник М. М. Корнет. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с. uk
dc.description.abstract UA : В роботі сторінок 58, таблиць 9, гістограм 2. Об’єкт дослідження – майонез Предмет дослідження − контроль якості за основними органолептичними, фізико-хімічними показниками майонезу. Мета роботи – дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості майонезу семи українських виробників з однаковим процентом жирності. Методи досліджень та апаратура – фізико-хімічний аналіз, органолептичний аналіз, теоретичний, хімічний, розрахунковий, лабораторні терези, хімічний посуд, бюретка, жироміри, сушильна шафа, водяна баня, центрифуга «ОРБИТА» ЦЛУ-1. В результаті експериментальних досліджень був проведений органолептичний аналіз майонезу. Проведені фізико-хімічні аналізи обраних зразків майонезу. Визначена титрована кислотність майонезу; вміст жиру, вміст кислотності та значення рН. uk
dc.description.abstract EN : In-process pages 58, tables 9, histograms 2. A research object is mayonnaise The article of research is − control of quality after the basic organoleptic, physical and chemical indexes of mayonnaise. An aim of work is research of органолептичних and physicaland chemical indexes of quality of mayonnaise of sevenUkrainian producers with the identical percent ofadiposeness. Methods of researches and apparatus are a physical andchemical analysis, органолептичний analysis, theoretical, chemical, calculation, laboratory scales, chemical tableware, burette, жироміри, drying closet, water bath, centrifuge of"ОРБИТА" ЦЛУ- 1. As a result of experimental researches the органолептичнийanalysis of mayonnaise was conducted. Conducted physicaland chemical analyses of select standards of mayonnaise . Titrated acidity of mayonnaise is certain; content of fat, content of acidity and value. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject майонез uk
dc.subject органолептичний аналіз uk
dc.subject фізико-хімічний аналіз uk
dc.subject mayonnaise uk
dc.title Показники якості та ознаки фальсифікату майонезу вітчизняного виробництва uk
dc.type Магістерська робота uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics