Інституційний репозитарій ЗНУ

Стратегічне управління конкурентоспроможністю підприємства в післявоєнний період

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Баранов, Сергій Юрійович
dc.date.accessioned 2023-12-13T13:10:20Z
dc.date.available 2023-12-13T13:10:20Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17194
dc.description Баранов С. Ю. Стратегічне управління конкурентоспроможністю підприємства в післявоєнний період : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 «Менеджмент» / наук. керівник Ю. І. Полусмяк. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 95 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота: 95 с., 14 рис., 16 табл., 66 джерел. Об’єктом магістерської роботи є ТОВ «Сільпо-Фуд». Метою магістерської роботи є удосконалення стратегічного управління конкурентоспроможністю на ТОВ «Сільпо-Фуд» в післявоєнний період на базі аналізу його рівня конкурентоспроможності за рахунок розробки комплексу оптимізаційних заходів. Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний, табличний, графічний, балансовий, розрахунковий. Актуальність теми даної кваліфікаційної роботи визначається тим, що для досягнення підприємством успіху необхідно ефективно управляти механізмом виробництва, випускати якісну продукцію без зростання собівартості, удосконалювати організацію в цілому, досліджувати та управляти конкурентним середовищем, бути конкурентоспроможним на ринку. Під час виконання роботи було розглянуто теоретичні та методичні основи оцінки конкурентоспроможності підприємства. На основі теоретичного матеріалу було досліджено діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», проаналізовано економіко-господарську діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», а також запропоновано напрямки підвищення рівня конкурентоспроможності ТОВ «Сільпо-Фуд».. Отримані в дипломній роботі результати можуть бути використані керівництвом ТОВ «Сільпо-Фуд» в практичній діяльності і сприятимуть підвищенню рівня конкурентоспроможності ТОВ «Сільпо-Фуд». uk
dc.description.abstract EN : Qualifying work: 95 p., 14 figures, 16 tables, 66 sources. The object of the master's thesis is "Silpo-Food" LLC. The purpose of the master's thesis is to improve the strategic management of competitiveness at Silpo-Food LLC in the post-war period based on the analysis of its level of competitiveness through the development of a set of optimization measures. Research methods are descriptive, comparative, analytical, tabular, graphic, balance, calculation. The relevance of the topic of this qualification work is determined by the fact that in order for the company to achieve success, it is necessary to effectively manage the production mechanism, produce quality products without increasing the cost price, improve the organization as a whole, research and manage the competitive environment, be competitive in the market. During the performance of the work, the theoretical and methodical bases of assessing the competitiveness of the enterprise were considered. On the basis of the theoretical material, the activity of Silpo-Food LLC was investigated, the economic activity of Silpo-Food LLC was analyzed, and directions for increasing the level of competitiveness of Silpo-Food LLC were proposed. The results obtained in the thesis can be used by the management of "Silpo- Food" LLC in practical activities and will contribute to increasing the level of competitiveness of "Silpo-Food" LLC. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject конкурентоспроможність uk
dc.subject оцінка uk
dc.subject ТОВ "Сільпо Фуд" uk
dc.subject оптимізація uk
dc.subject стратегічне управління uk
dc.title Стратегічне управління конкурентоспроможністю підприємства в післявоєнний період uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Файл Розмір Формат Переглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу