dc.contributor.author |
Грабар, Володимир Сергійович |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-10T09:32:18Z |
|
dc.date.available |
2024-01-10T09:32:18Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18238 |
|
dc.description |
Грабар В. С. Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 022 «Дизайн» / наук. керівник Г. Брянцева. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 73 с. |
uk |
dc.description.abstract |
UA : Робота викладена на 73 сторінках друкованого тексту. Перелік посилань включає 50 джерел. Об’єкт дослідження: Проєктування айдентики суші-бару «To Sushi» на основі аналізу етнонаціональних особливостей. Предмет дослідження: Предметом дослідження є інтеграція етнонаціональних особливостей у розвиток ідентичності суші-бару «To Sushi». Мета дослідження: Метою дослідження є проведення теоретичного аналізу літератури за темою дослідження, вивчення передового досвіду суші-барів України, аналіз етнонаціональних особливостей суші-бару та за результатами дослідження розробити брендбук суші-бару «To Sushi». |
uk |
dc.description.abstract |
EN : The work is presented on 73 pages of printed text. List references includes 50 sources. Research object: Designing the identity of the sushi bar "To Sushi" based on the analysis of ethno-national characteristics. The subject of the study: The subject of the study is the integration of ethno-national characteristics in the development of the identity of the sushi bar "To Sushi". The purpose of the study: The purpose of the study is to conduct a theoretical analysis of the literature on the topic of the study, to study the best practices of sushi bars in Ukraine, to analyze the ethno-national characteristics of the sushi bar, and to develop a brand book of the sushi bar "To Sushi" based on the results of the study. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.subject |
інтеграція |
uk |
dc.subject |
етнонаціональна |
uk |
dc.subject |
ідентичність |
uk |
dc.subject |
суші-бар |
uk |
dc.subject |
теоретичний аналіз |
uk |
dc.subject |
передовий досвід |
uk |
dc.subject |
література |
uk |
dc.subject |
дослідження |
uk |
dc.subject |
графічний дизайн |
uk |
dc.subject |
візуальні комунікації |
uk |
dc.subject |
айдентика |
uk |
dc.subject |
рекламна кампанія |
uk |
dc.subject |
integration |
uk |
dc.subject |
ethno-national |
uk |
dc.subject |
identity |
uk |
dc.subject |
sushi bar |
uk |
dc.subject |
theoretical analysis |
uk |
dc.subject |
best practice |
uk |
dc.subject |
literature |
uk |
dc.subject |
research |
uk |
dc.subject |
graphic design |
uk |
dc.subject |
visual communications |
uk |
dc.subject |
identity |
uk |
dc.subject |
advertising campaign |
uk |
dc.title |
Інтегрування етнонаціональних особливостей у розробку айдентики суші-бару «To Sushi» |
uk |
dc.type |
Магістерська робота |
uk |