ZNU Institutional Repository

Формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства в Києві

Show simple item record

dc.contributor.author Бадло, Ніка Вікторівна
dc.date.accessioned 2024-01-15T10:53:38Z
dc.date.available 2024-01-15T10:53:38Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18468
dc.description Бадло Н. В. Формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства в Києві : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Н. В. Маковецька. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 83 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота - 83 сторінок, 5 додатків, 64 літературних джерел. Мета – Схарактеризувати особливості формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства. Об’єкт дослідження – процес формування конкурентних переваг закладів харчування Предмет дослідження – конкурентні переваги ресторанна «100 років тому вперед» (м.Київ). Методи дослідження. В процесі дослідження використовувались метод аналізу, метод теоретичного узагальнення, анкетування, обробка даних проведеного анкетування, зіставлення та порівняння даних. Зміст кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні конкурентних переваг на прикладі ресторану «100 років тому вперед» (м. Київ). Наявність конкурентних переваг необхідні для підвищення рівня конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Збільшення кількості переваг спряють збільшенню кількості відвідувачів та підвищують прибуток підприємства. Саме тому їх впровадження сприяють підвищенню ефективності діяльності закладу. uk
dc.description.abstract EN : Qualification work - 83 pages, 5 applications, 64 reference. The purpose – To characterize the peculiarities of the formation of competitive advantages of restaurants. The object of the research is the process of formation of competitive advantages of catering establishments The subject of the research is the competitive advantages of the restaurant "100 Years Ahead" (Kyiv). Research methods. In the research process, the method of analysis, the method of theoretical generalization, questionnaires, data processing of the conducted questionnaires, comparison and comparison of data were used. The content of the qualification work consists in the research of competitive advantages on the example of the restaurant "100 years ago forward" (Kyiv). The presence of competitive advantages is necessary to increase the level of competitiveness of restaurants. Increasing the number of benefits will increase the number of visitors and increase the company's profit. That is why their implementation contributes to increasing the efficiency of the institution. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject заклад ресторанного господарства uk
dc.subject конкурентні переваги uk
dc.subject конкурентоспроможність uk
dc.subject якість послуг uk
dc.title Формування конкурентних переваг закладів ресторанного господарства в Києві uk
dc.type Магістерська робота uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics