UA : Кваліфікаційна робота викладена на 88 сторінках друкованого тексту,
містить 3 таблиці, 10 рисунків. Перелік посилань включає 50 джерел.
Об’єктом дослідження є процес розробки та прийняття управлінських
рішень у сфері управління персоналом.
Предметом дослідження є процес розробки та прийняття управлінських
рішень у сфері управління персоналом.
Метою магістерської роботи є систематизація та розвиток теоретико –
методологічних положень процесу розробки та прийняття управлінських
рішень у сфері управління персоналом на прикладі ресторанного закладу
«Nosh BREAKFAST & SWEETS».
Методи дослідження: логічного узагальнення, дедуктивний,
маркетингового, економічного та статистичного аналізу, порівняння,
зведення даних та ін.
У процесі дослідження одержано такі наукові результати:
1) визначено сутність та структуру управління персоналом
підприємства;
2) досліджено методи системи управління персоналом на
підприємстві;
3) розкрито поняття управлінських рішень у сфері управління
перслоналом;
4) здійснено загальну організаційну характеристику ресторанного
закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»;
5) проаналізувано структуру і склад персоналу ресторанного закладу
«Nosh BREAKFAST & SWEETS»;
6) здійснено аналіз управлінських кадрових рішень ресторанного
закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»;
5
7) запропонувано рекомендації щодо розробки і прийняття
управлінських рішень стосовно професійного розвитку персоналу
ресторанного закладу «Nosh BREAKFAST & SWEETS»;
8) запропонувано впровадження HR – брендінгу як складової розробки
і прийняття управлінських рішень менеджментом ресторанного закладу
«Nosh BREAKFAST & SWEETS».
Результати дослідження можуть бути застосовані підприємствами,
зокрема, впровадження HR – брендінгу в загальну стратегію розвитку
ресторанного закладу.
EN : The work is presented on 88 pages of printed text, contains 3 tables,
10 figures. The list of referеnces includes 50 sources
.The object of research is the process of developing and making managerial
decisions in the field of personnel management.
The subject of the study is the process of developing and making managerial
decisions in the field of personnel management.
The purpose of the master's thesis is the systematization and development of
the theoretical and methodological provisions of the process of development and
management decision-making in the field of personnel management, using the
example of the "Nosh BREAKFAST & SWEETS" restaurant.
Research methods: logical generalization, deductive, marketing, economic
and statistical analysis, comparison, summarization of data, etc.
In the course of the research the following scientific results were obtained:
1) the essence and structure of the company's personnel management are
determined;
2) the methods of the personnel management system at the enterprise were
investigated;
3) the concept of management decisions in the field of personnel
management is revealed;
4) the general organizational characteristics of the "Nosh BREAKFAST &
SWEETS" restaurant establishment were carried out;
5) analyzed the structure and composition of the staff of the "Nosh
BREAKFAST & SWEETS" restaurant;
6) an analysis of management personnel decisions of the restaurant
establishment "Nosh BREAKFAST & SWEETS" was carried out;
7) recommendations are offered for the development and adoption of
management decisions regarding the professional development of the staff of the
restaurant "Nosh BREAKFAST & SWEETS";
7
8) the implementation of HR branding as a component of development and
management decision-making by the management of the restaurant establishment
"Nosh BREAKFAST & SWEETS" is proposed.
The results of the study can be applied by enterprises, in particular, the
implementation of HR - branding in the general strategy of the development of a
restaurant establishment.