dc.contributor.author |
Заєць, Ірина Олегівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-06T06:04:53Z |
|
dc.date.available |
2024-06-06T06:04:53Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19338 |
|
dc.description |
Заєць І. О. Управління якістю продукції на підприємстві : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Н. М. Гуржій. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 50 с. |
uk |
dc.description.abstract |
UA : Кваліфікаційна робота: «Управління якістю продукції на підприємстві»:
50 сторінок, 2 таблиці, 7 рисунків. Перелік посилань нараховує 39
найменувань.
Об’єктом дослідження є система управління якістю продукції компанії
Рошен.
Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних підходів
щодо системи управління якістю на підприємстві та розробка заходів щодо її
вдосконалення.
Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний,
графічний, балансовий, метод аналізу, групування та узагальнення даних,
експертних оцінок.
Актуальність теми даної роботи обумовлена тим, що споживачі
пред'являють високі вимоги до широкого асортименту аспекти якості, такі як
безпечність продуктів харчування, характеристики виробництва, сенсорні
властивості, термін придатності, надійність, зручність, доступність і
співвідношення ціна/якість.
Під час виконання роботи було розглянуто теоретичні основи
управління якістю продукції підприємства. На основі теоретичного матеріалу
було проаналізовано діяльність корпорації ROSHEN, а також запропоновано
заходи щодо підвищення ефективності управління якістю продукції
досліджуваного підприємства.
Отримані в кваліфікаційній роботі результати можуть бути використані
керівництвом корпорації ROSHEN в практичній діяльності і сприятимуть
удосконаленню діяльності вітчизняних підприємств. |
uk |
dc.description.abstract |
EN : Qualification work: "Product quality management at the enterprise": 50 pages,
2 tables, 8 figures. The list of links includes 39 names.
The object of the study is the product quality management system of the
Roshen company.
The purpose of the qualification work is to generalize theoretical approaches
to the quality management system at the enterprise and develop measures for its
improvement.
Research methods are descriptive, comparative, analytical, graphic, balance
sheet, method of analysis, grouping and generalization of data, expert assessments.
The relevance of the topic of this work is due to the fact that consumers have
high requirements for a wide range of quality aspects, such as food safety,
production characteristics, sensory properties, shelf life, reliability, convenience,
availability and price/quality ratio.
During the performance of the work, the theoretical foundations of the
company's product quality management were considered. On the basis of the
theoretical material, the activities of the ROSHEN corporation were analyzed, and
measures were proposed to increase the efficiency of product quality management
of the enterprise under study.
The results obtained in the qualification work can be used by the management
of the ROSHEN corporation in practical activities and will contribute to the
improvement of the activities of domestic enterprises. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.subject |
якість |
uk |
dc.subject |
безпечність харчової продукції |
uk |
dc.subject |
кондитерська продукція |
uk |
dc.subject |
діяльність |
uk |
dc.title |
Управління якістю продукції на підприємстві |
uk |
dc.type |
Робота бакалавра |
uk |