Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гинова, Вікторія Романівна | |
dc.date.accessioned | 2024-06-21T08:17:33Z | |
dc.date.available | 2024-06-21T08:17:33Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19540 | |
dc.description | Гинова В. Р. Додрукарська підготовка журнального видання «Гурман» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 061 "Журналістика" / наук. керівник Т. М. Плеханова. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 37 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : Кваліфікаційна робота бакалавра «Додрукарська підготовка журнального видання «Гурман»»: 37 сторінок, 1 таблиця, 30 джерел, 16 рисунків. Мета роботи – визначити ключові аспекти та етапи додрукарської підготовки журналу «Гурман». У зв’язку із поставленою метою потрібно виконати такі завдання: 1) опрацювати теоретичний аспект поняття «журнал», визначити головні особливості та класифікацію; 2) з’ясувати основні етапи створення оригінал-макету; 3) розробити концепцію, дизайн тематичного випуску журналу та створити друковане видання. Об’єкт дослідження – журнальне видання «Гурман». Предмет дослідження – методи та етапи додрукарської підготовки, які використовуються для забезпечення якості друку гастрономічного журналу. Методи дослідження – дослідження роботи полягає в комплексному підході до вивчення журнальних видань; структурний, тематичний та контент-аналіз застосовувався при класифікації контенту журнальних видань, їх текстових, ілюстративних та мультимедійних матеріалів. Дотримуючись цього комплексного підходу, розроблено макет друкованого видання, з використанням комп’ютерних програм, які дозволили оптимізувати процес підготовки журналу «Гурман». Сфера застосування. Практичне значення дослідження полягає в тому, що результати будуть корисними для студентів, котрі досліджуватимуть теми процесів підготовки видань до друку. Макет може бути використаний як одна з робіт портфоліо у подальшій професійній діяльності. | uk |
dc.description.abstract | EN : Qualification work of the bachelor "Pre-printing preparation of the journal publication" Gourmet ": 37 pages, 1 table, 30 sources, 16 drawings. The purpose of the work is to determine the key aspects and stages of the pre-printing preparation of the Gourmet magazine. In connection with the goal, you need to perform the following tasks: 1) to work out the theoretical aspect of the concept of "journal," to determine the main features and classification; 2) find out the main stages of creating the original layout; 3) develop the concept, design of the thematic issue of the magazine and create a print edition. The object of the study is the journal publication Gourmet. The subject of the study is the methods and stages of pre-printing, which are used to ensure the quality of printing a gastronomic journal. Research methods - research work consists in a comprehensive approach to the study of journal publications; structural, thematic and content analysis was used to classify the content of journal publications, their text, illustrative and multimedia materials. Following this integrated approach, the layout of the printed edition was developed, using computer programs that made it possible to optimize the process of preparing the Gourmet magazine. Scope of application. The practical significance of the study is that the results will be useful for students who will study the topics of the process of preparing publications for publication. The layout can be used as one of the portfolio works in further professional activities. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | видання | uk |
dc.subject | дизайн | uk |
dc.subject | додрукарська підготовка | uk |
dc.subject | журнал | uk |
dc.subject | концепція | uk |
dc.subject | макет | uk |
dc.subject | оригінал-макет | uk |
dc.subject | поліграфічна продукція | uk |
dc.subject | проєкт | uk |
dc.subject | edition | uk |
dc.subject | design | uk |
dc.subject | prepress | uk |
dc.subject | layout | uk |
dc.subject | original layout | uk |
dc.subject | printing products | uk |
dc.subject | project | uk |
dc.subject | journal | uk |
dc.subject | concept | uk |
dc.title | Додрукарська підготовка журнального видання «Гурман» | uk |
dc.type | Робота бакалавра | uk |