Інституційний репозитарій ЗНУ

Система мотивації та стимулювання праці персоналу ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «McDonald's»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Талібова, Дар'я Віталіївна
dc.date.accessioned 2024-06-21T11:27:25Z
dc.date.available 2024-06-21T11:27:25Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19579
dc.description Талібова Д. В. Система мотивації та стимулювання праці персоналу ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «McDonald's») : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Л. М. Бухаріна. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 44 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота: «Система мотивації та стимулювання праці персоналу ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «McDonald's»)»: 44 сторінок, 4 таблиці, 2 рисунки. Перелік посилань нараховує 28 найменування. Предмет дослідження: особливості та закономірності формування та функціонування системи мотивації та стимулювання праці персоналу на прикладі ресторану «McDonald's». Об’єкт дослідження: система мотивації та стимулювання праці персоналу ресторанного підприємства. Мета роботи: дослідити систему мотивації та стимулювання праці персоналу ресторану «McDonald's», визначити її сильні та слабкі сторони, розробити та обґрунтувати рекомендації щодо її вдосконалення. Методи дослідження: описовий, порівняльний, аналітичний, табличний, графічний, балансовий, метод статистичного аналізу, групування та узагальнення даних, експертних оцінок. Актуальність теми даної роботи полягає у тому, що в сучасних умовах жорсткої конкуренції на ринку ресторанних послуг ефективна система мотивації та стимулювання праці персоналу стає одним з ключових факторів успішного функціонування будь-якого ресторанного підприємства. Від рівня мотивації працівників залежить не лише якість обслуговування клієнтів, а й загальна продуктивність роботи ресторану, його конкурентоспроможність та фінансові результати. uk
dc.description.abstract EN : Qualification work: «The system of motivation and incentives for the staff of a restaurant enterprise (on the example of the McDonald's restaurant)» : 44 pages, 4 tables, 2 figure. The list of references includes 28 titles. Subject of research: features and regularities of formation and functioning of the system of motivation and incentives for staff on the example of the McDonald's restaurant. Object of research: the system of motivation and incentives for the staff of a restaurant enterprise. Purpose: to study the system of motivation and incentives for the staff of the restaurant «McDonald's», to identify its strengths and weaknesses, to develop and substantiate recommendations for its improvement. Research methods: descriptive, comparative, analytical, tabular, graphical, balance sheet, statistical analysis, grouping and summarising data, expert opinions. The relevance of the topic of this work is that in the current conditions of fierce competition in the restaurant services market, an effective system of motivation and incentives for staff is becoming one of the key factors in the successful functioning of any restaurant enterprise. Not only the quality of customer service, but also the overall productivity of the restaurant, its competitiveness and financial results depend on the level of employee motivation. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject система uk
dc.subject менеджмент uk
dc.subject конкуренція uk
dc.subject ресторанний бізнес uk
dc.subject McDonald's uk
dc.title Система мотивації та стимулювання праці персоналу ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «McDonald's») uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу