Інституційний репозитарій ЗНУ

Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Куценко, Уляна Денисівна
dc.date.accessioned 2024-06-24T06:57:43Z
dc.date.available 2024-06-24T06:57:43Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19628
dc.description Куценко У. Д. Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Н. М. Гуржій. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 51 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота: Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС»: 51 сторінка, 2 таблиці, 8 рисунків. Перелік використаних джерел нараховує 37 найменувань. Об’єктом дослідження є система управління якістю продукції ТОВ «ОЛІС». Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних основ управління якістю харчової продукції та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління якістю продукції. Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний, табличний, графічний, групування та узагальнення даних, експертних оцінок. Актуальність теми даної роботи обумовлена тим, що в сучасних умовах для забезпечення довгострокових конкурених перваг підприємствам харчової промтивловості необхідно постійно підвищувати рівень якості сіоєї продукції, а це можливо за умови впровадження дієвої системи управління якістю продукції. Під час виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто теоретичні основи управління якістю продукції підприємства. На основі теоретичного матеріалу було проаналізовано існуючу систему управління якістю продукції ТОВ «ОЛІС» , а також запропоновано заходи щодо її вдосконалення. uk
dc.description.abstract EN : Qualification work: Improvement of the product quality management system of the food industry enterprise "OLIS" LLC: 51 pages, 8 figures. The list of used sources includes 37 names. The object of the research is the product quality management system of "OLIS" LLC. The purpose of the qualification work is to study the theoretical foundations of food product quality management and develop practical recommendations for improving product quality management. Research methods - descriptive, comparative, analytical, tabular, graphic, grouping and generalization of data, expert assessments. The relevance of the topic of this work is due to the fact that in modern conditions, in order to ensure long-term competitive advantages, food industry enterprises need to constantly raise the quality level of their products, and this is possible if an effective product quality management system is implemented. During the performance of the qualification work, the theoretical foundations of the company's product quality management were considered. On the basis of theoretical material, the existing product quality management system of "OLIS" LLC was analyzed, as well as measures for its improvement were proposed. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject якість uk
dc.subject управління uk
dc.subject харчова промисловість uk
dc.subject соусна продукція uk
dc.title Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС» uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу