Інституційний репозитарій ЗНУ

Управління імпортним товарним асортиментом підприємства ТОВ «Сільро-Фуд»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Береснєва, Вікторія Олександрівна
dc.date.accessioned 2024-06-27T11:36:09Z
dc.date.available 2024-06-27T11:36:09Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19788
dc.description Береснєва В. О. Управління імпортним товарним асортиментом підприємства ТОВ «Сільро-Фуд» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник С. М. Григор’єв. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 48 с. uk
dc.description.abstract UA : У даній роботі досліджено поняття управління імпортним товарним асортиментом підприємства, основні етапи її формування та методи дослідження ефективності. Враховуючи основні техніко-економічні показники та аналізуючи діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», визначено ефективність управління імпортною товарною політикою та перспективність товарної категорії, що дало змогу запропонувати напрямки розширення сфери застосування, враховуючи конкурентоспроможність місцевого ринку. Метою дослідження є удосконалення управління обсягом імпортної продукції торговельних підприємств в сучасних умовах господарювання України. Об’єктом дослідження є управління імпортною товарною лінійкою ТОВ «Сільпо-Фуд». На основі класифікації факторів, що впливають на управління потужністю, для процесу управління потужністю було обрано наступний набір методів: SWOT-aнaліз, аналіз XYZ. Робота має 48 сторінки, у тому числі вступ, 2 розділи, 4 таблиць, 2 рисунки, висновок, список літератури. uk
dc.description.abstract EN : This article explores the concept of corporate variety policy, the main stages of its formation and methods for studying the effectiveness of corporate variety formation. At the same time, the activities of LLC «Silpo-Food». Аre analyzed based on the main technical and economic indicators, the efficiency of the variety policy and the prospects of the product categories are determined, and recommendations are made on the direction of expansion for variety, taking into account the competitiveness of the local market activities. The purpose of the study is to improve the management of the variety policy of trading companies in the modern economic conditions of Ukraine. The scope of the investigation lies in the area of activity of the company LLC "Silpo-Food". According to the classification of factors affecting variety management, the following methods are selected for the variety management process: SWOT; XYZ analysis. This book has a total of 48 pages, including an introduction, 2 parts, 4 tables, 2 figures, conclusion, and bibliography. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject контроль uk
dc.subject класифікація uk
dc.subject стратегія класифікації uk
dc.subject аналіз XYZ uk
dc.subject SWOT-aнaліз uk
dc.subject management uk
dc.subject classification uk
dc.subject classification strategy uk
dc.subject XYZ-analyze uk
dc.subject SWOT- analyze uk
dc.title Управління імпортним товарним асортиментом підприємства ТОВ «Сільро-Фуд» uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу