ZNU Institutional Repository

Столовий етикет Нідерландів: історичні аспекти та сучасність

Show simple item record

dc.contributor.author Парамонов, Даніїл Вікторович
dc.date.accessioned 2024-07-02T08:01:58Z
dc.date.available 2024-07-02T08:01:58Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19848
dc.description Парамонов Д. В. Столовий етикет Нідерландів: історичні аспекти та сучасність : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 50 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота складається з 50 сторінок, 2 додатків, 56 літературних джерел Мета роботи – аналіз традицій столового етикету Нідерландів. Для досягнення мети було поставлено та вирішено такі завдання: – визначити теоретичні основи столового етикету; – схарактеризувати особливості культури обслуговування Нідерландів; – проаналізувати традиції столового етикету Нідерландів та виконати їх порівняння з іншими країнами. Об’єкт дослідження : столовий етикет. Предмет дослідження: історичні та сучасні аспекти столового етикету Нідерландів. В роботі розкрито теоретичні основи столового етикету, правила сервірування та подачі блюд в деяких європейських та східних країнах. Розкрито особливості столового етикету Нідерландів. Виконано порівняльну характеристику таких країн як Нідерланди та Франція, Італія, Іспанія, Японія, Китай та Індія. uk
dc.description.abstract EN : The qualification work consists of 50 pages, 2 appendices, 56 literary sources The purpose of the work is to analyze the traditions of table etiquette in the Netherlands. To achieve the goal, the following tasks were set and solved: - to determine the theoretical foundations of table etiquette; - characterize the peculiarities of the service culture of the Netherlands; - analyze the traditions of table etiquette in the Netherlands and compare them with other countries. Object of research: table etiquette. Research subject: historical and modern aspects of table etiquette in the Netherlands. The theoretical foundations of table etiquette, the rules of serving and serving dishes in some European and Eastern countries are revealed in the work. The peculiarities of the table etiquette of the Netherlands are revealed. The comparative characteristics of such countries as the Netherlands and France, Italy, Spain, Japan, China and India were performed. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject етикет uk
dc.subject столовий етикет uk
dc.subject Нідерланди uk
dc.subject сервірування столу uk
dc.subject порівняння uk
dc.subject звичаї uk
dc.title Столовий етикет Нідерландів: історичні аспекти та сучасність uk
dc.title.alternative Table etiquette of the Netherlands: historical aspects and modernity uk
dc.type Робота бакалавра uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics