Інституційний репозитарій ЗНУ

Технологія та організація обслуговування в готелі «Нilton»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Грінь, Максим Анатолійович
dc.date.accessioned 2024-07-02T08:54:30Z
dc.date.available 2024-07-02T08:54:30Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19858
dc.description Грінь М. А. Технологія та організація обслуговування в готелі «Нilton» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 57 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота – 57 сторінок, 3 додатки, 55 літературних джерел. Мета дослідження. Дослідити вплив технологій на процес обслуговування в готелі Hilton. Завдання дослідження: 1. Аналіз історії розвитку готельного бізнесу та основних тенденцій у сфері гостинності. 2. Дослідження конкретних технологічних рішень та інновацій, які використовує готель Hilton для оптимізації обслуговування. 3. Визначення впливу технологічних інновацій на якість обслуговування та задоволення потреб гостей в готелі Hilton. Об'єкт дослідження: готель Hilton. Предмет дослідження: вплив технологій на організацію обслуговування в готелі Hilton. Методи дослідження. Літературний огляд – для аналізу теоретичних основ технологій в готельному бізнесі. Статистичний метод – для аналізу даних та порівняння. Метод порівняння – для виявлення відмінностей між технологіями, впровадженими в різних готелях. uk
dc.description.abstract EN : Qualification paper – 57 pages, 3 appendices, 55 literature sources. Objective of the study. To investigate the impact of technologies on the service process at the Hilton hotel. Research tasks: 1. Analyze the history of the hotel business development and major trends in the hospitality sector. 2. Explore specific technological solutions and innovations used by Hilton to optimize service. 3. Determine the impact of technological innovations on the quality of service and guest satisfaction at Hilton. Research object: Hilton hotel. Research subject: the impact of technologies on the service organization at Hilton hotel. Research methods: • Literature review – for analyzing the theoretical foundations of technologies in the hotel business. • Statistical method – for data analysis and comparison. • Comparison method – to identify differences between technologies implemented in different hotels. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject технології обслуговування uk
dc.subject ефективність обслуговування uk
dc.subject готель uk
dc.subject готельний бізнес uk
dc.subject організація обслуговування uk
dc.title Технологія та організація обслуговування в готелі «Нilton» uk
dc.title.alternative Technology and organization of service at the "Hilton" hotel uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу