Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бужак, Валерія Георгіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-07-02T08:57:14Z | |
dc.date.available | 2024-07-02T08:57:14Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19859 | |
dc.description | Бужак В. Г. Йога-готелі в україні: сучасний стан та перспективи розвитку : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 65 с. | uk |
dc.description.abstract | UA : Кваліфікаційна робота – 65 сторінок, 15 рисунків, 1 таблиця, 58 літературних джерел. Мета дослідження полягає в оцінці сучасного стану ринку йога-готелів в Україні з метою визначення їхнього потенціалу та перспектив розвитку. У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: 1. Оцінити сучасний стан ринку йога-готелів в Україні: провести аналіз наявних йога-готелів, їхніх особливостей, послуг та цінових пропозицій. 2. Вивчити споживацькі уподобання та потреби цільової аудиторії: дослідити сегмент споживачів, які обирають йога-готелі, їхні вподобання, стиль життя та мотивації. 3. Визначити перспективи розвитку галузі: вивчити потенційні можливості для розвитку йога-готелів в Україні, включаючи нові тренди, інновації та можливості розвитку. Об’єкт дослідження: йога-готелі в Україні, їх структура, функціонування та особливості. Предмет дослідження: аналіз сучасного стану та перспективи розвитку цього напрямку туризму в Україні. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, анкетування та опитування, спостереження та аналіз середовища. Основна частина роботи присвячена аналізу поточного стану ринку йога-готелів в Україні, особливостям і їх функціонуванню та перспективам розвитку. | uk |
dc.description.abstract | EN : The purpose of the qualification work is to study the organization of catering services and its features in the city of Zaporizhzhia. In accordance with the set goal, the following tasks were set and solved: - analyze the history of catering and its basic concepts - explore approaches to the classification of catering services - to develop catering services in the city of Zaporizhia Object of study: catering services The subject of the study: catering service Research methods: historical, generalized, mathematical The main part of the work is devoted to the study of approaches to the classification of catering services and its basic concepts. Catering services in the city of Zaporizhzhia. The history of catering and its basic concepts are analyzed. Catering services in the city of Zaporozhye are offered. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | йога | uk |
dc.subject | йога-готель | uk |
dc.subject | Україна | uk |
dc.subject | йога-тур | uk |
dc.title | Йога-готелі в україні: сучасний стан та перспективи розвитку | uk |
dc.title.alternative | Уoga hotels in ukraine: current state and development prospects | uk |
dc.type | Робота бакалавра | uk |