Інституційний репозитарій ЗНУ

Особливості функціонування ресторанних закладів Євгена Клопотенка

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Підгородецька, Дар’я Михайлівна
dc.date.accessioned 2024-08-19T09:48:19Z
dc.date.available 2024-08-19T09:48:19Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20328
dc.description Підгородецька Д. М. Особливості функціонування ресторанних закладів Євгена Клопотенка : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 64 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота – 64 сторінки, 11 додатків, 50 джерел літератури. Мета кваліфікаційної роботи – аналіз особливостей функціонування ресторанів Євгена Клопотенка. Об’єкт дослідження – ресторанні заклади Євгена Клопотенка. Предмет дослідження – особливості функціонування ресторанів Євгена Клопотенка. Методи дослідження. Для досягнення мети дослідження нами було використано сукупність загальнонаукових методів таких як: методи теоретичного аналізу даних, спостереження, узагальнення, пояснення, класифікації, вивчення статистичних даних, метод індукції тощо. У кваліфікаційному проєкті було визначено особливості ведення ресторанного бізнесу в Україні в умовах сьогодення; проаналізовано діяльність шеф-кухаря Євгена Клопотенка, докладно досліджено функціонування його ресторанних закладів. На основі проведеного дослідження було сформовано пропозиції щодо покращення діяльності ресторанів. uk
dc.description.abstract EN : Qualification work is 64 pages, 11 applications, 50 references. The purpose of the work is analysis of the peculiarities of Yevhen Klopotenko's restaurant operation. The object of the study is Yevhen Klopotenko's restaurants. The subject of the study is the peculiarities of Yevhen Klopotenko's restaurant operation. Research methods. To achieve the goal of the research, we used a set of general scientific methods, such as: methods of theoretical data analysis, observation, generalization, explanation, classification, study of statistical data, induction method, etc. The qualification project identified the peculiarities of running a restaurant business in Ukraine in today's conditions; the activity of chef Yevhen Klopotenko was analyzed, the functioning of his restaurants was studied in detail. On the basis of the conducted research, proposals were made to improve the activities of restaurants. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject туризм uk
dc.subject ресторан uk
dc.subject гостинність uk
dc.subject ресторанний бізнес uk
dc.subject кухня uk
dc.title Особливості функціонування ресторанних закладів Євгена Клопотенка uk
dc.type Робота бакалавра uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу