dc.contributor.author |
Хортецька, Наталія Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T21:10:30Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T21:10:30Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2380 |
|
dc.description |
Хортецька Н. В. Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / наук. керівник О. В. Яришко. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 157 c. |
uk |
dc.description.abstract |
UA : Розглянуто теоретичні та методичні основи управління рентабельністю підприємства. Проаналізовано сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку харчової галузі в Україні. Досліджено стан управління рентабельністю на підприємстві. Визначено шляхи удосконалення управління рентабельністю підприємства. |
uk |
dc.description.abstract |
EN : The theoretical and methodical bases of management of profitability of the enterprise are considered. The present state, problems and prospects of food industry development in Ukraine are analyzed. The state of profitability management at the enterprise is investigated. The ways of
defined the management of the profitability of the enterprise are considered. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.subject |
рентабельність |
uk |
dc.subject |
управління рентабельністю |
uk |
dc.subject |
ефективність |
uk |
dc.subject |
харчова галузь |
uk |
dc.subject |
факторна модель |
uk |
dc.subject |
стратегія |
uk |
dc.subject |
profitability |
uk |
dc.subject |
profitability management |
uk |
dc.subject |
efficiency |
uk |
dc.subject |
food industry |
uk |
dc.subject |
factor model |
uk |
dc.subject |
strategy |
uk |
dc.title |
Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості |
uk |
dc.type |
Магістерська робота |
uk |