Інституційний репозитарій ЗНУ

Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хортецька, Наталія Василівна
dc.date.accessioned 2020-04-01T21:10:30Z
dc.date.available 2020-04-01T21:10:30Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/2380
dc.description Хортецька Н. В. Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / наук. керівник О. В. Яришко. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 157 c. uk
dc.description.abstract UA : Розглянуто теоретичні та методичні основи управління рентабельністю підприємства. Проаналізовано сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку харчової галузі в Україні. Досліджено стан управління рентабельністю на підприємстві. Визначено шляхи удосконалення управління рентабельністю підприємства. uk
dc.description.abstract EN : The theoretical and methodical bases of management of profitability of the enterprise are considered. The present state, problems and prospects of food industry development in Ukraine are analyzed. The state of profitability management at the enterprise is investigated. The ways of defined the management of the profitability of the enterprise are considered. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject рентабельність uk
dc.subject управління рентабельністю uk
dc.subject ефективність uk
dc.subject харчова галузь uk
dc.subject факторна модель uk
dc.subject стратегія uk
dc.subject profitability uk
dc.subject profitability management uk
dc.subject efficiency uk
dc.subject food industry uk
dc.subject factor model uk
dc.subject strategy uk
dc.title Удосконалення управління рентабельністю підприємства харчової промисловості uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу